Informari

Notificare 2019

Stimati clienti,

Dorim sa va informam ca, incepand cu data de 12.12.2019, conditiile contractuale pentru o parte dintre produsele si serviciile de plati pe care le detineti la Raiffeisen Bank se vor modifica.

Va invitam sa regasiti aici toate detaliile referitoare la aceste modificari, precum si informatii importante referitoare la drepturile dumneavoastra si la actiunile pe care le puteti intreprinde in cazul in care nu sunteti de acord cu aceste modificari.

• • •

Stimati clienti,

Ne bucuram ca sunteti clienti Raiffeisen Bank si va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati zi de zi folosind produsele si serviciile noastre.

Pentru ca preocuparea noastra este sa fim mai simpli, mai agili si sa respectam mereu promisiunea “Banking asa cum trebuie”, am adus anumite modificari si completari clauzelor Condi]iilor Generale Bancare pentru Persoane Fizice (“CGB-PF”) in vederea alinierii acestora cu noile prevederi legale privind transpunerea Directivei europene in legatura cu serviciile de plati 2 si cu unele prevederi legate de legislatia privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului.

Totodata, am facut si unele completari legate de imbunatatirea serviciilor de plati. Mai multe detalii aici.

Notificare 2018

Stimati clienti,

Incepand cu data de 1 noiembrie 2018, intra in vigoare prevederile Legii nr. 258/2017, cu privire la masurile pe care bancile trebuie sa le respecte in ceea ce priveste transparenta si comparabilitatea taxelor si comisioanelor aferente conturilor de plati (conturi curente).

Puteti consulta "Documentul de informare cu privire la comisioane" aferente conturilor curente standard sau de tip pachet, precum si "glosarul de termeni" ce contine lista celor mai reprezentative servicii legate de un cont de plati si definitiile acestora. Mai multe detalii aici.

• • •

Stimati clienti,

Incepand cu 3 ianuarie 2018, tarile membre ale Uniunii Europene vor aplica pachetul legislativ MiFID II / MiFIR, prin introducerea de noi cerinte cu impact major atat pe pietele financiare de tip burse de valori, cat si piete non-bursiere.

In contextul acestor modificari majore, Raiffeisen Bank se aliniaza cerintelor legislative prin eficientizarea operatiunilor, prin simplificarea gamei de produse oferite, precum si prin imbunatatirea calitativa a serviciilor sale.

Astfel, incepand de anul viitor Raiffeisen Bank nu va mai oferi servicii de tranzactionare cu instrumente financiare pe piata bursiera, in numele si pentru clientii sai. Mai multe detalii aici

Notificare 2017

Stimati clienti,

Incepand din 5 decembrie 2017, vom efectua o serie de modificari asupra contractelor incheiate de dumneavoastra cu Raiffeisen Bank pentru furnizarea de produse si servicii.

In documentul de mai jos veti regasi detalii despre modificari, datele de intrare in vigoare ale acestora, datele de contact pentru suport, precum si informatii pentru situatia in care nu sunteti de acord cu modificarile propuse.

Dorim sa subliniem faptul ca prezenta notificare nu modifica beneficiile de cost incluse in pachetul dumneavoastra de cont curent, in masura in care detineti un astfel de produs bancar, acestea ramanand la nivelul agreat conform conventiilor contractuale specifice.

Notificare clienti FWR

Notificare 2016

Stimati clienti,

Incepand din 16 mai 2016 vom efectua o serie de modificari asupra contractelor incheiate de dumneavoastra cu Raiffeisen Bank pentru furnizarea de produse si servicii.

In documentul de mai jos veti regasi detalii despre modificari, datele de intrare in vigoare ale acestora, datele de contact pentru suport, precum si informatii pentru situatia in care nu sunteti de acord cu modificarile propuse.

1. Notificare

2. Anexa 1

3. Formular pentru informatiile oferite deponentilor