Cea mai bună banca din România pe segmentul Private Banking*

Echipa Friedrich Wilhelm Raiffeisen a fost desemnată în anul 2016 "Cel mai bun serviciu de Private Banking din România" de 3 dintre cele mai prestigioase publicații financiare internaționale: Euromoney, Global Finance, The Banker & Professional Wealth Management.

Cele trei premii sunt cele mai importante distincții acordate în domeniul Private Banking și este pentru prima oară în România când un serviciu local de Private Banking primește această recunoaștere.

Aceste distincții sunt oferite în urma unei analize specifice fiecărei publicații, analiză care vizează întreaga gamă de servicii și produse oferite.

Şi asta nu este tot! În anul 2018 am fost desemnaţi drept cea mai bună bancă de Private Banking din România pentru al treilea an consecutiv.

* conform Euromoney Private Banking Survey 2017

Echipa Friedrich Wilhelm Raiffeisen

Pentru ca totul să fie cât mai simplu pentru dumneavoastră, veţi avea permanent la dispoziţie un bancher personal, un profesionist cu înaltă expertiză financiară.

Fiecare bancher personal nu serveşte decât un număr limitat de clienţi, asigurându-se că beneficiaţi de o atenţie nedivizată.

Selectăm membrii echipei după criterii solide, bazate pe experienţa lor profesională, loialitate şi continuă acumulare de cunoştinţe financiare. Credem în dezvoltarea unei relaţii pe termen lung, care să vă aducă plus-valoare sustenabilă şi care să aibă ca piloni principali comunicarea, încrederea, profesionalismul şi confidenţialitatea.