Soluţii personalizate

Pentru fiecare client în parte, adaptăm strategia noastră în administrarea averilor în aşa manieră încât să fie relevantă pentru preferinţele şi aşteptările sale.

Împreună cu clienţii noştri, pornind de la necesităţile lor individuale, preferinţa pentru anumite valute, apetit la risc, expunerea pe pieţe internaţionale sau locale, bancherii personali aleg din varietatea de alternative investiţionale atent selecţionate de către specialiştii noştri şi propun structuri de portofoliu personalizate, sau creează special pentru dumneavoastră produse individuale.

Clienţii noştri au nevoi specifice de creditare. În acest scop, gama de soluţii de creditare poate acomoda cerinţele individuale, oferind şi posibilitatea obţinerii de fonduri prin garantarea cu instrumentele financiare aflate în portofoliul clienţilor.

Această abordare personalizată merge dincolo de soluţiile de plasamente financiare sau de creditare, incluzând fiecare aspect al unui serviciu bancar de consultanţă care satisface şi cele mai exigente nevoi.