Administrarea averii

Experţii noştri analizează permanent datele macroeconomice, evoluţiile pieţelor monetare, valutare, bursiere, precum şi rapoartele financiare ale companiilor. Consultanţa noastră de investiţii este precedată de o analiză amănunţită a fiecărui instrument de investiţie propus, selectând din universul investiţional cele mai potrivite alternative.

Metodele noastre sunt transparente şi flexibile – analizăm cu periodicitate, împreună cu clienţii noştri, rezultatele investiţiilor realizate şi le reajustăm pentru a corespunde noilor situaţii generate de evoluţia pieţelor financiare sau de nevoilor dumneavoastră specifice.

Bancherul dumneavoastră personal împreună cu echipa de specialişti Friedrich Wilhelm Raiffeisen este la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi o perspectivă globală în vederea atingerii obiectivelor financiare: atât protecţia capitalurilor cât şi creşterea lor, oferirea soluţiilor de creditare în funcţie de nevoile identificate, planificarea pensionarii, conservarea averii pentru generaţiile viitoare, educaţia copiilor sau achiziţii personale pe care doriţi să le planificaţi.