Vă urăm bun venit în lumea World Elite

Cardul de credit World Elite este special gândit pentru membrii Friedrich Wilhelm Raiffeisen, menit să satisfacă cele mai rafinate şi exigente gusturi.
Prin intermediul World Elite, cel mai exclusivist card din portofoliul MasterCard®, veţi avea acces permanent la o limită de credit extrem de generoasă, indiferent dacă vă aflaţi în ţară sau străinătate.
Mai mult, am creat un pachet complex de beneficii special pentru dumneavoastră, care vă oferă acces la o gamă largă de servicii exclusiviste:

Servicii personale Concierge

Concierge este asistentul dumneavoastră personal, disponibil 24/7 pentru a rezolva orice solicitare, indiferent dacă vorbim de rezervări la cele mai apreciate restaurante, evenimente sau hoteluri, servicii medicale, transport cu limuzină sau avion privat, sau servicii uzuale (curierat, comenzi de flori, instalatori, etc).

Pașaportul dumneavoastră pentru călătorii

Priority Pass: Fie că plecaţi într-o vacanţă sau către o întalnire de afaceri importantă, Priority Pass este paşaportul dumneavoastră pentru călătorii făcute la cel mai înalt nivel de confort, siguranţă şi exclusivitate. Cu acest card aveţi acces gratuit în peste 800 de saloane VIP sau Business Lounge-uri din întreaga lume. Vă invităm să accesaţi site-ul www.prioritypass.com pentru lista completă a saloanelor business incluse.

Acces gratuit în salonul Mastercard Business Lounge din incinta aeroportului International Henri Coandă cât şi în salonul Sky Lounge sau Jet Lounge din incinta Aerportului Internaţional Viena.

Asistență și Asigurări speciale de călătorie

Pentru că știm cât de importante sunt călătoriile pentru dumneavoastră, și pentru că facem din siguranța dumneavoastră o prioritate, vă punem la dispozitie gratuit un program de asistență medicală, disponibil oricând și oriunde ați călători în afara țării împreună cu familia dumneavoastră.

Mastercard Premium - Oferte locale exclusiviste

Atașat pachetului World Elite MasterCard® se află programul de reduceri dedicat cumpărăturilor dumneavoastră, MasterCard® Elite. Acesta înglobează peste 80 de branduri renumite și este dedicat posesorilor de carduri Elite în România.
Pentru mai multe informaţii despre World Elite MasterCard® puteţi downloada broşura Oferte Premium Locale cu discount sau puteţi accesa linkul de aici.

Mastercard Priceless Cities - beneficii atractive pentru calatoriile internationale

Avantaje şi privilegii în cele mai populare destinaţii de vacanţă şi de afaceri precum Londra, Paris, Roma, Milano, alături de alte peste 30 de oraşe şi teritorii, prin simpla înregistrare în platforma www.priceless.com/romania. Beneficiile oferite includ pachete speciale în cele mai bune hoteluri, preţuri preferenţiale în restaurante de renume, servicii şi privilegii exclusive la cumpărături, cât şi acces backstage pentru unele dintre mai râvnite spectacole şi evenimente.
Platforma include peste 2.000 de oferte şi experienţe ce pot fi accesate prin inregistrare online pe platforma: www.priceless.com/romania

Pentru a intra în posesia cardului de credit World Elite MasterCard® sau pentru a afla mai multe informații, bancherul dumneavoastră personal vă stă la dispoziție. De asemenea, ne puteți contacta la numărul de telefon dedicat clienților Friedrich Wilhelm Raiffeisen 021.306.77.77, apelabil 24/7.